Vi har et bredt utvalg av ustyrspakker for fridykking i norske farvann. Alle pakkene inneholder produkter av svært god kvalitet. Vi har todelte 7mm frivannslivdrakter både til barn og voksne. Vi har også to apneabøyer med 50 m line. I tillegg til dette har vi en hardcase til harpuner.

Adresse låneutstyr: 
Nordsjøvegen 120, 4055 Sola, tlf. 90966935, gjerne send en melding når du kommer.

Utleiedag/leveringsdag:
Torsdager mellom kl. 18- 20:00, send mail med bestilling til laneutstyr@gmail.com så er du sikret at du får låne om det er stor pågang, første mann til mølla prinsippet.

Priser utlån pr. sett, full utstyrspakke, 1 uke:
Medlemmer av klubben: kr. 200,-
Ikke medlemmer: kr. 300,- , kan inkludere medlemskap i klubben.
Barn under 15 år, medlem av klubben -  gratis leie.
Barn, ikke medlem - kr. 100,-
Medlemmer av klubben kan leie utstyr en uke gratis som en introduksjon til sporten.
Ved lån av utstyr er en ansvarlig for å levere det tilbake i samme stand som ved utlån og en er forpliktet til å erstatte tapt eller ødelagt utstyr. 

Bruksanvisning Open Cell fridykkerdrakter:

Neoprenet på innsiden forutsetter at det MÅ brukes såpevann, det nytter ikke å ta den på tørr. Bruk mild intimsåpe blandet med varmt vann. Ikke riv i drakta når du tar den på den skal sklis på. Begynn med buksa og fordel såpevannet slik at hele innsiden er våt. Ta først på buksa, så overdelen. Om du har vanskelig med å få den over hodet kan vi anbefale å bruke en silikonbadehette under påføringen (gjelder spesielt barn og kvinner med langt hår).
Når du er uti/skal uti vannet vær forsiktig om du setter deg på berg ol. unngå å sette deg på rur og skarpe skjell, dette lager hull i drakta. Ikke gå på grus ol. med sokkene på, dette lager også fort hull.
Etter bruk – vask drakt og alt tilbehør godt med rent ferskvann, både på innsiden og utsiden, husk at det er folk som skal bruke drakta etter deg. 
Heng drakta til tørk med innsiden ut først, når den er tørr snus drakta og utsiden tørkes. Merk at den ikke skal henge i sola eller ligge på badegulv. Sokker og hansker tørkes enten med skotørker eller på badegulv. Dette tar ofte en dag el. to så ha det med i beregningen før tilbakelevering.
Back to Top